CASAL D'ESTIU

Estiu 2017
Novetats 2017
 
          El dissabte 22 d’Abril a les 18.00 h, realitzarem unes portes obertes per tots els pares que esteu interessats en apuntar als vostres fills/es al nostre Casal d’Estiu d’aquest any.
Parlarem del funcionament, les activitats que realitzaran, horaris i demés coses que us interessi saber.
La reunió informativa es donarà a la mateixa masia, així que també podreu visitar les nostres instal·lacions.
         Us hi esperem!

Us podeu baixar el full d'inscripció en PDF i portar-ho emplenat amb tota la documentació sol·licitada quan vingueu a fer la inscripció a la secretaria de l'entitat els dilluns, dimecres i divendres de 17.30 h a 20.30 h.
 
SOCIS:       a partir del 19 d'abril (porteu el carnet de soci d'aquest any)
NO SOCIS: a partir del 3 de maig.
 
 Estiu 2017
Carta als pares del Casal d'estiu

 

 

Hola pares,  

Un any més, a Falcons estem preparant el Casal d’Estiu amb molta il·lusió i amb moltes activitats noves, adreçades a nens i nenes amb edats entre els 3 i els 13 anys, la durada serà del 22 de juny al 4 d’agost, funcionarà matí i tarda de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:30, comptarà amb el servei de menjador, i servei d’acollida de 7:45 a 9:00h i de ludoteca de 17:30 a 18:30h.

Les activitats per als més petits seran, entre d’altres, la narració de contes, jocs, gimcanes,  tallers de plàstica, esports, jocs d’aigua,... Per als més grans hi hauran danses, teatre, tallers, esports, piscina, la tradicional bicicletada, i bivac. Els grups de nens i nenes més grans faran una o dues sortides d’un dia complet per setmana i els més valents podran gaudir d’una setmana de colònies!

         L’experiència positiva dels darrers anys ens fa preveure una forta demanda de places, per això volem donar prioritat als nens/es que han participat en les nostres activitats i són socis de l’entitat, pels quals obrirem les pre-inscripcions el 19 d’abril. La resta de les pre-inscripcions seran a partir del 3 de Maig. Us preguem fer la pre-inscripció tant aviat com us sigui possible, ja que això ens permet preparar més acuradament les activitats del casal.

 

Per poder fer la inscripció,  cal portar una fotografia del nen/a, una fotocòpia  de la targeta d’afiliació a la Seguretat Social del nen/a (encara que es tingui una mútua privada) i fotocòpia del carnet de vacunacions, ensenyar el DNI del pare, mare o tutor que signi l’autorització i fer efectiu el pagament de 50€ a compte; aquesta bestreta es multiplicarà per germà. En cas de baixa no es retornaran els diners de la reserva.

 

Si esteu interessats, podeu acollir-vos a qualsevol de les possibilitats que contempla el centre: 6 setmanes completes, 4 setmanes, només alguna d’aquestes setmanes, matins, tardes...

La reunió informativa es donarà el diumenge 11 de Juny a les 11.00 h on es farà la presentació de l’eix del casal i de totes activitats, i on es donarà la programació de les activitats en funció de l’edat del nen/a.

 

 

            Esperant veure el vostre fill/a entre nosaltres, rebeu una cordial salutació.

 

 

            CLUB FALCONS SABADELL